Over DesignIcoon

DesignIcoon is een webshop waar gebruikte designmeubels worden aangeboden.

DesignIcoon is opgericht door John van Loon, een ervaren meubelhandelaar.
John heeft ruim 40 jaar ervaring in de in- en verkoop van (design) meubels. Hij is in de jaren `80 begonnen met Bebob, een winkel met gebruikte designmeubels en kleding en hij heeft daarna o.a. ruim tien jaar gewerkt bij het gerenommeerde 'Gelderland meubelen'.
Na zijn jaren bij Gelderland meubelen was het tijd om weer zelfstandig aan de slag te gaan. Van 2003 tot 2015 was hij de eigenaar van Smaak Design&Interieur, een winkel met 1000m2 aan nieuwe designmeubels van gerenommeerde merken.

Na enkele jaren van andere activiteiten was het tijd voor een nieuwe stap in de designwereld. Met het hedendaagse tijdsbeeld, waar het milieu en hergebruik steeds meer centraal komen te staan, wil John van Loon met DesignIcoon de plek zijn waar mensen op zoek kunnen gaan naar gebruikte designmeubilair uit het hoge segment.

Net zoals een ruimtelijke winkel is de webshop altijd in beweging. Er worden geregeld nieuwe artikelen geplaatst en extra informatie verschaft. Wij doen ons uiterste best om de website up to date te houden. Mocht u toch vragen hebben kunt u altijd contact opnemen. Dit kan telefonisch op +31 6 223 747 42, via het contact formulier op de volgende pagina of mail ons op designicoon@gmail.com.